Stappenplan

Uitzoeken bij IKEA

Ga naar www.ikea.com of een website van ikea in een ander land. U kunt hier het aanbod bekijken en besluiten welke artikelen u wilt aanschaffen.

Prijzen: U betaalt geen BTW. U kijkt dus naar de prijs exclusief BTW

Indien u bij deze stappen vragen heeft of hulp nodig heeft bij uw bestelling kunt u mailen naar info@blueseaforwarding.nl of via het contactformulier een vraag stellen waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen of u belt ons (tel +31 (0)70 7370 400).

Boodschappenlijst maken

Als u een artikel heeft gevonden dat u wilt bestellen klikt u erop en ziet u de foto van het product en de omschrijving. U kunt eventueel kleur, formaat en/of aantal kiezen. Als het artikel naar wens is klikt u op boodschappenlijst. Daarna op opslaan.

Herhaal dit tot u alle artikelen heeft die u wilt bestellen.

Boodschappenlijst mailen

Nadat u alle artikelen op de boodschappenlijst heeft gezet, klikt u op boodschappenlijst (rechts bovenin). Hier controleert u de bestelling. Indien deze akkoord is klikt u op ‘Mailen’.

Volg de instructies op de IKEA website. Vul bij e-mail ontvangers in: uw eigen e-mail adres (zodat u zelf een kopie van de bestelling heeft) en info@blueseaforwarding.nl. Daarna klikt u op ‘Verzenden’.

Wij maken daarna een offerte voor u op maat. Nadat u akkoord bent met de offerte, verzorgen wij de aankoop en transport tot in de juiste kamer.

Montageservice

ikea_monterenGeen tijd of zin om de meubels zelf te monteren? Of een vloer te leggen? Tegen een vergoeding regelt Blue Sea Forwarding dit. U kunt hiernaar vragen bij de offerte.

Tax free

U betaalt voor de bestelde meubelen geen BTW omdat de levering buiten de EU plaatsvindt. U koopt dus TAXFREE. Wij bestellen de gewenste meubels bij Ikea in Nederland en u betaalt de NETTO prijs.

Vragen

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

CONTACT